Albert Piñeira, a la inauguració del cicle de conferències sobre Caravaggio

29/09/2017. El vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cultura, Albert Piñeira, va participar ahir a la tarda a la inauguració del cicle de deu conferències sobre el pintor llombard Michelangelo Merisi da Caravaggio que organitza la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill, en col·laboració amb l’Associació Seguim Fent UdG (ASFU).

Les conferències tindran lloc a l’Auditori Josep Irla de Girona durant els propers mesos d’octubre, novembre i desembre, i seran impartides pel doctor Juan Francisco Campo. El cicle clourà amb un concert basat en les partitures que apareixen a diferents obres de Caravaggio.

Durant la inauguració, Albert Piñeira ha destacat la importància d’aprofundir en l’obra del pintor llombard i ha agraït a la Càtedra i a ASFU que estiguin portant a terme una “excel·lent tasca de difusió d’àmbits humanístics i científics”. L’acte també ha comptat amb la participació del Dr. Francesc Miralpeix, director de la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill i professor titular d’història de l’art; el Dr. Humbert Massegur, director honorari de la Càtedra; el Dr. Juan Ortega, director general de la Clínica Bofill; Carles Ribas, tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona; la Dra. Rosa Núria Aleixandre, presidenta del Consell Social de la UdG; la Dra. Sílvia Font, vicerectora d’estudiants de la UdG, i Raül Morales, director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Girona.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
publicacions
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A