La Marató d’Empúries commemorarà l’arribada de la Flama Olímpica de Barcelona ‘92

19/04/2017. Enguany, la Marató d’Empúries, que tindrà lloc el proper 30 d’abril, inclourà un acte simbòlic que recordarà l’arribada de la Flama Olímpica el 1992. I és que, el traçat que els participants faran pel mig de l’antiga ciutat grega, prèviament a la sortida oficial, serà encapçalada per un atleta que portarà la torxa que es va utilitzar fa 25 anys, quan el 13 de juny la Flama va desembarcar a Empúries camí de Barcelona.

La presentació oficial de la catorzena edició de la Marató, que s’ha fet avui al MAC-Empúries, ha comptat amb la participació del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas; el director territorial d’Esports de la Generalitat, Josep Pujols; l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga; el regidor d’Esports, Josep Bofill, i la directora del MAC-Empúries, Marta Santos.

L’any passat es va haver de suspendre l’esdeveniment per primera vegada, com a conseqüència del fort vent que hi havia, i només es van poder portar a terme les proves de mitja marató i dels deu quilòmetres. Per a la nova edició, es confia que el temps sigui favorable i es torni a superar la xifra dels 1.700 corredors entre les diferents proves.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
nedaescola
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A