Arriba el 55è Festival de la Porta Ferrada

28/03/2017. Avui s’ha presentat la 55a edició del Festival Porta Ferrada. El cartell d’enguany inclou diverses propostes artístiques que van de la música més culta a la més pop, de l’humor a la dansa i de la tradició a l’avantguarda. Una aposta immillorable per gaudir de la cultura escènica en un entorn privilegiat i viure l’estiu a Sant Feliu.

En l’acte de presentació, que ha tingut lloc a la sala Abat Panyelles de l’edifici del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, hi ha assistit Josep Saballs, regidor de Festivals i Urbanisme de l’Ajuntament Sant Feliu de Guíxols; Iñaki Martí, director de TheProject, responsable del Festival; Albert Mallol, director artístic del Festival Porta Ferrada; Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona; Francesc Ten, director dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya, i Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols.

Durant la seva intervenció, Albert Piñeira ha destacat que “tenim un territori privilegiat que hem de saber preservar, però també hem d’aprofitar per presentar-lo al món i aconseguir que sigui un puntal de la nostra promoció turística, sector clau per a l’economia gironina i catalana”. A més, ha continuat, “una de les millors maneres de fer-ho és aprofitant l’excel•lència de la nostra gent i dels esdeveniments de casa nostra, com és aquest Festival de la Porta Ferrada, el qual, des de la Diputació de Girona, desitgem que tingui molt d’èxit”.

Es podran veure els concerts de Toquinho & Maria Creuza; Michel Camilo & Tomatito; Chick Corea & Béla Fleck; Jamie Cullum; UB40; Fangoria + La Unión; Zucchero; Love of Lesbian; Rosario; Antonio Orozco; Jarabe de Palo, i Els Amics de les Arts, entre d’altres.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
publicacions
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A