La biblioteca de Sant Feliu de Guíxols posa en marxa un taller de lectura amb gossos dirigit a nens i nenes

Taller de lectura amb gossos a la biblioteca de Sant Feliu de Guíxols (TVCB)

13/10/2016. La biblioteca de Sant Feliu de Guíxols ha programat un taller de lectura amb gossos per a aquest dissabte, 15 d’octubre, i per al proper, el 22 d’octubre. Es tracta d’una proposta dirigida als nens i nenes de 6 a 12 anys perquè llegeixin acompanyats durant una estona de dos gossos ensinistrats per l’ATAGI (Associació de Teràpia amb Animals de Girona).

En cada sessió hi participa un gos de teràpia amb el seu guia i dos nens o nenes d’edat similar. Durant quinze minuts els gossos i els nens es converteixen en un magnífic tàndem, ja que es crea entre ells un clima de confiança i desig mutu per estar junts. Aquest ambient tan acollidor, relaxat i estimulant fa que els nens es desinhibeixin, perdin la vergonya i no estiguin nerviosos. A més, el fet que el gos sempre estigui disposat a col•laborar i que no hi hagi ningú que jutgi els nens propicia l’escenari idoni per a l’aprenentatge i el desenvolupament dels hàbits de lectura.

A la primera sessió, prevista per a aquest dissabte a Sant Feliu, s’hi han apuntat deu infants, que treballaran l’hàbit de la lectura amb dues gosses (la Zoe i la Gina).

Si esteu interessats a cobrir el taller, si us plau, poseu-vos en contacte amb la biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, al telèfon 972 324 057. El taller de lectura amb gossos començarà a les 12 h.


Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
biblioteques
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A