El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona recomanarà una lectura diària per mitjà de les xarxes socials

26/05/2016. El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona posarà en marxa una campanya de recomanació d’una lectura diària per mitjà de les seves xarxes socials (Twitter i Facebook). Les recomanacions es faran de dilluns a divendres, i cada dia es dedicaran a un tema diferent. Els dilluns, la recomanació estarà dedicada a una lectura de no-ficció (#noficcio); els dimarts, a ficció (#ficció); els dimecres, al còmic (#comic); els dijous, a una pel·lícula o documental (#audiovisual), i els divendres, a una lectura infantil o juvenil (#infantiljuvenil).

La recomanació constarà del títol de la lectura, l’autor, un enllaç a les biblioteques a les quals es pot trobar i, a Facebook, hi haurà també una breu explicació de l’argument o una crítica (en el cas de l’audiovisual).

La campanya començarà dilluns vinent, 30 de maig, i el seu objectiu és donar visibilitat a la gran varietat de material de què disposen les biblioteques de les comarques gironines, així com fomentar la lectura més tradicional entre els usuaris de les noves tecnologies.

La iniciativa té com a objectiu ser un instrument per donar a conèixer l’oferta de les biblioteques entre el gran públic, captar un nou tipus d’usuari i oferir lectures interessants als qui els agrada llegir però no saben què triar.

Les recomanacions, amb l’etiqueta respectiva, es publicaran a

https://www.facebook.com/bibgirona.serveidebiblioteques i a https://twitter.com/bibgirona.


Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
biblioteques
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A