Presentació de la 22ena edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà

27/06/2017. Aquest matí s’ha presentat la 22ena edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 del mes de juliol i oferirà seixanta-cinc funcions d’espectacles d’una quarantena de companyies nacionals i internacionals. 

La presentació de la Fira ha comptat amb la participació d’Albert Piñeira, vicepresident i diputat de Cultura de la Diputació de Girona; Lluís Sais, alcalde de la Bisbal d’Empordà, i Eva Gasull, portaveu de la Fira. Piñeira ha destacat que la Fira s’ha convertit en un referent del circ i de les arts escèniques de carrer a Catalunya i a Europa i ha refermat el compromís de la Diputació amb l’esdeveniment. 

Una fira internacional

Prop de la meitat de les companyies que hi actuaran són catalanes, un 33 % provenen de la resta de l’Estat espanyol i el 17 % restant són internacionals. Entre totes les companyies representaran un ampli ventall de disciplines escèniques com ara circ contemporani, cabaret, trapezi, clown, aeris, diàbolo, malabars, música o tallers oberts a petits i grans. La gran majoria d’espectacles seran gratuïts i una petita part de pagament per recollir fons econòmics que ajuden a finançar l’esdeveniment.

Podeu trobar més informació sobre la Fira a: http://firadecirc.org/


Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
Aula Parlament
escènics
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A