Inici de la millora de la carretera que uneix Llagostera amb les urbanitzacions Selva Brava i Fontbona

La primera fotografia mostra el resultat de com ha quedat la primera fase, i la segona, mostra la carretera que serà millorada.

15/06/2012. La Diputació de Girona iniciarà, el mes que ve, la segona fase de les obres de condicionament de la carretera que uneix Llagostera amb les urbanitzacions de Selva Brava i Fontbona. El projecte consisteix en la millora del ferm, que passarà de tenir una amplada de 5 metres a tenir-ne 7 (6 metres de calçada i mig metre de voral per cada carril).

Durant la primera fase del projecte es van executar aquestes millores en el tram de la via GI-P-6821 que va des de la C-35 fins a la cruïlla sobre la riera de Gotarra, i ara, en aquesta segona fase, s’executaran en els 2 quilòmetres de la via GI-V-6821 que van de la cruïlla a la urbanització de Selva Brava.

Aquestes són unes vies molt transitades, ja que a les urbanitzacions hi ha moltes primeres residències. Les obres, que tenen un pressupost de licitació d’1.013.724,15 euros i estaran enllestides en un termini de quatre mesos, permetran incrementar la seguretat de la carretera i millorar la mobilitat i la circulació viària.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
carreteres
Pla zonal 2012
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A