Fermí Santamaria assisteix a la presentació del Fòrum Gastronòmic, que enguany es farà a Girona del 19 al 21 de novembre

04/09/2017. El vicepresident de la Diputació de Girona Fermí Santamaria ha assistit aquest matí a la presentació del Fòrum Gastronòmic. L’edició d’enguany, que tindrà lloc del 19 al 21 de novembre al Palau de Congressos de Girona, seguirà amb el mateix model de les edicions anteriors: un gran espai firal amb reconegudes empreses dels sectors de la distribució, la producció d’aliments i begudes, el servei de taula o l’equipament i la maquinària. En l’acte de presentació també han estat presents Glòria Plana, tinenta d’alcaldia de Girona; Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic, i Joan Roca, cuiner d’El Celler de Can Roca.

Durant la seva intervenció, Fermí Santamaria ha destacat que “per a la Diputació de Girona és un deure donar suport a jornades d’aquesta mena, que són fonamentals per a la promoció de la gastronomia i del turisme del nostre territori, alhora que un espai de formació que facilita el pas d’alumnes i professors per les seves sessions”.

El Fòrum Gastronòmic és un espai de formació, reflexió i debat que té un programa d’activitats dissenyat per als professionals, i un gran mercat de productes, amb una fira dinàmica i participativa. Els milers de visitants de cada edició avalen el Fòrum Gastronòmic com a un dels esdeveniments més importants i prestigiosos de l’àmbit de la gastronomia.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
booking.com
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A