La Generalitat, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona commemoren conjuntament la Diada de Catalunya

Fotògraf: Eddy Kelele.

12/09/2017. L’acte, que ha tingut lloc a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona, ha comptat amb una nodrida representació de la societat gironina

La Generalitat, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona van celebrar ahir conjuntament la Diada Nacional de Catalunya en un acte que va tenir lloc a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona. L’acte va ser encapçalat per la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; pel delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el vicepresident de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. També hi van assistir diputats, senadors, alcaldes, regidors i una nodrida representació de la societat civil i empresarial gironina.

En els parlaments, Dolors Bassa, Fermí Santamaria i Marta Madrenas van destacar el moment que viu Catalunya, a les portes del referèndum de l’1 d’octubre, i van assegurar que els catalans no es cansaran de fer pinya a l’entorn de la democràcia.

El vicepresident de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, va destacar que Catalunya té el potencial suficient per esdevenir un estat modern socialment, potent econòmicament i ric culturalment. «Som una mirada fresca i nova; un esperit valent, forjat a força de superar adversitats i amb una capacitat transformadora que molt poques societats tenen», va assegurar Santamaria.

L’acte commemoratiu va cloure amb una actuació musical de Laia Frigolé i Belisana Ruiz, del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, que van interpretar peces musicals amb el títol L’amor a les portes de 1714.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A