Notícies

6.000 usuaris de Teleassistència de Girona gaudeixen d’un servei que aporta autonomia, tranquil·litat i seguretat a la gent gran i als seus familiars

Foto : Lliurament de la placa commemorativa del Servei de Teleassistència a l'usuari 6.000, el matrimoni de Mediny&ag

La Diputació de Girona té més de 6.000 usuaris registrats al Servei Local de Teleassistència que ofereix cobertura als municipis gironins. El nombre d’usuaris ha augmentat en un 7 % en menys d’un any, i no deixa de créixer des de l’inici del servei, l’any 2008.

Avui,  el vicepresident de la Diputació i diputat de l’Àrea de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social, Xavier Soy, i representants de l'empresa Tunstall Televida han fet entrega d'un guardó commemoratiu a l'usuària 6.000, una veïna de Medinyà de 84 anys, Adoración Hidalgo, i al seu marit, Joan Massanas.

El Servei Local de Teleassistència de la Diputació de Girona l’ofereix l’empresa Tunstall Televida. Aquest servei permet millorar l’autonomia de les persones grans i aporta tranquil·litat i seguretat, tant a la gent gran com als seus familiars, per mitjà d’un servei d’atenció disponible les 24 hores dels 365 dies de l’any. A més de l’atenció en cas d’emergència, el Centre d’Atenció realitza un seguiment exhaustiu i personalitzat de cada usuari, gràcies a un equip qualificat, format per professionals especialitzats en l’atenció a les persones grans en qualsevol situació.

A més, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya van signar, l’any passat, un acord de col·laboració entre el Servei Local de Teleassistència i els Mossos d’Esquadra en la prevenció i reacció en matèria de seguretat a la llar de les persones grans que ho necessitin.

Avui, el vicepresident de la Diputació i diputat de l’Àrea de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social, Xavier Soy, i representants de l'empresa Tunstall Televida han fet entrega d'un guardó commemoratiu a l'usuària 6.000 del servei de teleassistència, una veïna de Medinyà de 84 anys, Adoración Hidalgo, i al seu marit, Joan Massanas.

El vicepresident de la Diputació constata que «el fet d’aconseguir 6.000 usuaris mostra l’èxit del model de teleassistència de les comarques gironines. Amb això s’aconsegueix l’autonomia i la millora de la qualitat de vida de les persones grans». Soy apunta que «l’acord signat amb els cossos policials també permet incrementar la seguretat dels usuaris, que, en cas de robatori, poden accionar un mecanisme que permet que l’actuació policial sigui ràpida».

Més informació sobre el servei de Teleasistència Domiciliària