Signatura del Pacte per a la Reforma Horària

Autor: ddgi.

Autor: Generalitat de Catalunya.

Autor: Generalitat de Catalunya.

17/07/2017. Aquest dilluns, 17 de juliol, ha tingut lloc al Palau de la Generalitat la signatura del Pacte per a la Reforma Horària, que implicarà els principals responsables d’institucions i actors socials i de la ciutadania en la consecució dels objectius marcats.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha encapçalat l’acte de signatura del Pacte per a la Reforma Horària, un compromís per assolir el que s’anomena Objectiu 2025, que ha de permetre que en els propers anys Catalunya s’equipari amb una sèrie d’indicadors europeus, amb la finalitat que les persones puguin viure amb uns horaris més racionals i saludables.

En representació de la Diputació de Girona hi ha assistit el vicepresident Fermí Santamaria. El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha signat en nom del Govern el Pacte per a la Reforma Horària, i hi han pres part els representants de les diferents institucions i organitzacions que han participat en els treballs del Consell Assessor per a la Reforma Horària, que també han signat l’acord. El president ha clos l’acte amb un parlament. El secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Antoni Molons; el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Miquel Gamisans; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Enric Vinaixa, també hi han assistit juntament amb les 110 entitats i institucions.

El Pacte per a la Reforma Horària pretén assolir l’any 2025 l’objectiu principal de recuperar les dues hores desfasades en relació amb la major part de la resta del món, per afavorir models horaris més eficients i flexibles per atendre noves necessitats socials.

Els promotors d’aquesta iniciativa treballen en la tasca de sensibilització i promoció dels canvis horaris que s’ajustin als usos estandarditzats europeus i generalitzats arreu del món. Aquests canvis requereixen un procés de concertació social generalitzada en àmbits com el treball, l’educació, el comerç, l’oci, la mobilitat, els serveis públics, etc.


Més informació:

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
Programes pedagógics
Girona Excellent
beebergi
xifra
Enerinvest
exposicions
Fons d'Art
Web Llibre d'estils
Formació en xarxa
SITMUN
Revista Milfulls
Diagnosi estratègica i potencial de desenvolupament del sistema d'innovació de la demarcació de Girona
Projectes Europeus
nedaescola
Revista de Girona
vetaqui
actual
feina en xarxa
fons cooperació econòmica i cultural
Pressupost
vivers empresa
INSPAI
afcap
Arxiu General
pacte alcaldes
programes europeus
publicacions
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A