Notícies

La revista Milfulls es presenta al nou mercat d'Olot amb una sopa de pedres i receptes de Nadal

Foto : La revista Milfulls es presenta al nou mercat d'Olot amb una sopa de pedres i receptes de Nadal

El número 19 de la revista Milfulls s'ha presentat al mercat municipal d'Olot amb un tast a càrrec del gastrònom Pep Nogué i el cuiner del restaurant Les Cols, Pere Planagumà, que han mostrat com fer la sopa de pedres. L'activitat s'ha fet en benefici de la Marató de TV3.

L’acte de presentació ha estat encapçalat per Ramon Soler, diputat de Promoció Econòmica de la Diputació; Josep Maria Corominas, alcalde d'Olot, i Jordi Vilarrasa, president del mercat d'Olot.

El 19è número de Milfulls conté nombroses receptes de cuina de Nadal. Aquesta revista, que edita l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació, té com a objectiu principal potenciar els mercats municipals gironins i promoure els productes de proximitat.