Notícies

La revista “Milfulls” es presenta amb un taller de cuina en el marc del 10è aniversari del mercat de Salt

Foto : La revista “Milfulls” es presenta amb un taller de cuina en el marc del 10è aniversari del mercat

El 17è número de la revista Milfulls es va presentar dissabte al mercat municipal de Salt. La presentació va tenir lloc en el marc del 10è aniversari d'aquestes instal·lacions i hi van assistir Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona; Fanny Carabellido, tinenta d'alcalde de Salt, i Narcís Vicens, president del mercat de Salt.

Amb motiu de la presentació, el cuiner Pep Nogué va fer un taller en què va ensenyar com s’han de manipular els productes d'estiu.

La revista Milfulls és produïda per l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació i té com a objectiu principal potenciar els mercats municipals gironins i promoure els productes de proximitat.

Per a més informació: www.ddgi.cat/milfulls