Centre de Documentació i Arxiu Històric de la Casa de Cultura

El Centre de Documentació i Arxiu Històric de la Casa de Cultura és el responsable de la reunió, tractament, inventari, organització, conservació i comunicació de la documentació que genera la Casa de Cultura.

Els documents de l’arxiu són únics i originals. La tipologia del fons existent abasta: resums d’activitats, recopilació de discursos de diferents personalitats importants que han passat per la ciutat, guions de ràdio escolar, cartells, tríptics de concerts, agendes de les activitats organitzades per mesos, xerrades de conferenciants, la documentació administrativa de les remuneracions del professorat, factures de restaurants i hotels on s’allotjaven les diferents personalitats, catàlegs d’exposicions, memòries d’activitats, apunts de direcció, etc.

Les tasques del fons es basen en les diferents agrupacions documentals. S’ha fet una agrupació de la documentació a partir de sèries. Algunes són sèries ordenades cronològicament; d’altres, més extenses, s’han classificat a partir de la seva temàtica.

El primer bloc conté la documentació generada per la Casa de Cultura des dels seus inicis fins a 2007. El segon bloc conté la documentació a partir de 2007. El tercer bloc conté la recopilació del Fons Audiovisual. A cada bloc se li donarà el tractament organitzatiu més pertinent.

Casa de Cultura

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A