Infoparticipa

El Segell Infoparticipa és una distinció atorgada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona que reconeix les bones pràctiques dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions després d'avaluar la qualitat i la transparència de la comunicació pública dels seus webs.

Actualment, avalua els municipis d'Andalusia, Aragó, Canàries, Catalunya, Galícia, Madrid, Ceuta i Melilla. L'equip de la Universitat Autònoma de Barcelona treballa també amb equips de la Universitat de Girona, Universidad Pontificia Comillas, Universidad de Extremadura, Universidad de La Laguna, Universidad San Jorge, Universidad de Salamanca, Universidad de Castilla - La Mancha, Universidad Internacional de La Rioja, Universidad de Navarra i Universidad Católica de Murcia.

Mapa Infoparticipa

 

segell infoparticipa 2022 extra segell infoparticipa 2022 segell infoparticipa 2021 segell infoparticipa 2020 segell infoparticipa 2019 segell infoparticipa 2018 segell infoparticipa 207 segell infoparticipa 2016