Patronat de Turisme Costa Brava Girona

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, fundat l'any 1976 per la Diputació de Girona, es un organisme mixt (sector públic i privat) que té per objectiu la definició i elaboració de línies estratègiques per al desenvolupament turístic de les comarques gironines.

En aquest sentit, la seva funció prioritària és promocionar les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona en els mercats emissors, i prioritzar-los en funció de la seva importància per a la destinació.

Així mateix, pretén fomentar la recerca turística per millorar el coneixement del sector, fent-ho repercutir en la presa de decisions, i fomentar també la qualitat en la prestació dels serveis turístics i en el conjunt de la destinació.

Per aconseguir aquests objectius estructura els productes turístics i el conjunt de l'oferta coordinant iniciatives turístiques dels diferents agents implicats. Alhora, col·labora amb ens promocionals d'àmbit català i espanyol per millorar la projecció turística de les comarques gironines.

 

Més informació:

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A