Subvencions 2018-2019

La Diputació de Girona, d’acord amb les competències que té atribuïdes, convoca cada any diverses línies de subvencions a ens locals, entitats i particulars, en l’àmbit de la cooperació amb institucions i organismes de les comarques gironines. Les línies de subvencions es poden consultar al Pla General de Subvencions.

En aquest espai web podreu accedir a tota la informació i documentació relativa a les diferents subvencions de la Diputació, tant les telemàtiques com les que es presenten de manera convencional mitjançant els procediments que preveu la llei. Des d’aquí podreu cursar les vostres peticions per mitjà d’Internet, de manera fàcil i ràpida, i també podreu accedir a l’aplicatiu de la relació de subvencions atorgades.

 

Amb l'objectiu de facilitar l'accés a la informació pública i la transparència, aquest espai web us permet accedir a les subvencions que la Diputació atorga.
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia Accés a les meves notificacions electròniques
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A