Salutació del president

Sigueu benvinguts al lloc web de la Diputació de Girona, una institució que dóna suport als  municipis de les comarques de Girona amb l’objectiu que tots els ciutadans disposin d’uns serveis públics de qualitat. Així doncs, la Diputació és una eina que mitjançant el suport als ajuntaments pretén millorar la vida dels ciutadans de la demarcació, especialment la d’aquells més desafavorits.

La Diputació de Girona no podria exercir la tasca que li ha estat encomanada si no tingués com a referència fonamental la proximitat als ciutadans. Aquest lloc web és una peça més bàsica en la societat de la informació, per garantir que els gironins i gironines reben el màxim d’informació que els és necessària. Així mateix el web permet realitzar tramitacions administratives en línia, cosa que estalvia els usuaris desplaçaments i, per tant, temps i diners.

És en aquest sentit que com a institució ens sentim orgullosos d’haver rebut la qualificació de segon millor lloc web en el rànquing de transparència de les diputacions de tot l’Estat, tal com certifica l’índex Dyntra, que mesura la transparència en la informació de les institucions públiques de l’Estat espanyol.

La Diputació de Girona disposa a la seva pàgina web d’un “portal de transparència”, que podeu trobar a http://www.ddgi.cat/transparencia, que permet a la ciutadania consultar tota la informació de la institució, resoldre dubtes i plantejar preguntes. 

Agilitat, modernitat i proximitat són conceptes que regeixen aquesta institució i en els quals s’avançarà en els pròxims anys. La Diputació aprofundirà en els espais, sobretot telemàtics, que permetin augmentar la participació dels gironins i facilitar la relació de la ciutadania amb la seva administració. Malgrat que el ritme d’avenç tecnològic de la societat és altíssim, la Diputació treballarà fermament per desenvolupar les plataformes tecnològiques que calguin per satisfer les necessitats dels ciutadans.

 

Ara bé, la institució és conscient que mentre que una part dels gironins disposen de tots els mitjans per apropar-se-li pels canals digitals, n’hi ha molts que tenen com a principal preocupació  superar la crisi. L’esforç tecnològic no té sentit si no es treballa per evitar que es produeixi una fractura social, fruit de la duríssima crisi econòmica que hem viscut aquests anys. Aquest àmbit continuarà sent la prioritat de la Diputació, perquè només des de la igualtat d’oportunitats podrem construir un país que volem més just.

 

Pere Vila i Fulcarà
President de la Diputació de Girona


Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A