El MIC - Mediterranean International Cup arriba a la 19a edició

18/03/2019. L'entrenador argentí Mauricio Pochettino, actualment en el Tottenham Hotspur FC, i la futbolista del FC Barcelona Vicky Losada han estat els convidats a l'acte. A l'acte també hi han intervingut Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; Gerard Figueras, secretari General de l' Esport de la Generalitat de Catalunya; Juanjo Rovira, director de MICFootball; i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, entre altres.


Actes de reconeixement a Carles Rahola i Llorens amb motiu del 80è aniversari del seu afusellament
15/03/2019. La Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya han fet, avui, una ofrena floral en memòria de Carles Rahola i Llorens amb motiu del 80è aniversari del seu afusellament, el 15 de març de l'any 1939.
El president de la Diputació visita Bellcaire, Regencós i Serra de Daró
15/03/2019. Ahir dijous, el president del a Diputació de Girona, Miquel Noguer, juntament amb el diputat i alcalde de Mont-ras, Carles Salgas, va visitar les poblacions de Bellcaire, Regencós i Serra de Daró en el marc de les visites periòdiques al territori.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia Accés a les meves notificacions electròniques
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A