21/03/2019. Ahir dimecres, 20 de març, a l'Hotel Arima de Sant Sebastià-Donosti, va tenir lloc una doble sessió d'un esdeveniment gastroexperiencial que va reunir  tres cuiners catalans i tres cuiners bascos, que mitjançant el seu talent i la seva creativitat van vehicular la promoció dels atractius gastronòmics, culturals i paisatgístics de la Costa Brava entre un reduït grup de prescriptors i intermediaris turístics.

Els Premis Alimara guardonen quinze projectes innovadors del sector turístic, hoteler i gastronòmic
22/03/2019. El CETT ha atorgat dos premis al Patronat de Turisme de la Costa Brava en dues categories: Premi Alimara a la Innovació en Comercialització per «Tastemotion Costa Brava Girona World Tour - The ultimate dining experience» i Premi Alimara Estudiants del CETT.

El president de la Diputació visita les instal·lacions de l'aeroport Girona - Costa Brava21/03/2019. Aquest matí, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha visitat les instal·lacions de l'aeroport Girona - Costa Brava, acompanyat del seu director, Lluís Sala.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia Accés a les meves notificacions electròniques
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A