21/03/2019. Ahir dimecres, 20 de març, a l'Hotel Arima de Sant Sebastià-Donosti, va tenir lloc una doble sessió d'un esdeveniment gastroexperiencial que va reunir  tres cuiners catalans i tres cuiners bascos, que mitjançant el seu talent i la seva creativitat van vehicular la promoció dels atractius gastronòmics, culturals i paisatgístics de la Costa Brava entre un reduït grup de prescriptors i intermediaris turístics.

L'àmbit social continua present al ple de la Diputació de Girona19/03/2019. El Ple de la Diputació de Girona ha aprovat aquest matí, per unanimitat, les bases reguladores de subvencions per a polítiques de foment dels arxius i de la gestió de documentació dels ajuntaments i de les entitats municipals descentralitzades (EMD) de les comarques gironines.

El MIC - Mediterranean International Cup arriba a la dinovena edició com a referent mundial del futbol base18/03/2019.
A l'acte també hi han intervingut Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; Gerard Figueras, secretari General de l' Esport de la Generalitat de Catalunya; Juanjo Rovira, director de MICFootball; i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, entre altres.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia Accés a les meves notificacions electròniques
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A