Miquel Noguer, a la inauguració del VIII Fòrum REDINTUR

15/11/2018. El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha assistit al VIII Fòrum REDINTUR, que té lloc avui i demà a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, juntament amb Miquel Solà, director de l'Escola de Doctorat de la UdG; Joaquim Majó, degà de la Facultat de Turisme de la UdG; Antonio Guevara, president de REDINTUR; Núria Alexandre, presidenta del Consell Social de la UdG, i Glòria Plana, tercera tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Girona.

Presentació de la nova integració al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN)
13/11/2018. Aquest matí ha tingut lloc una roda de premsa per presentar la nova integració del Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN) de la Diputació amb el gestor d'expedients que aquesta posa a disposició dels municipis de les comarques gironines. Hi han intervingut els diputats Josep Antoni Frias i Albert Gómez, i Helga Nuell, cap del Servei de Promoció Econòmica.

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau es transformarà per acollir el Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel 2
13/11/2018. El vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; la regidora d'Igualtat, Drets Socials i Habitatge, Salut i Seguretat en el Treball i Dinamització del Territori, Eva Palau, i el director del Gran Circ de Nadal de Girona, Genís Matabosch, han presentat aquest matí el Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel 2.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A