informació del llibre
Tornar a la pàgina anterior

La Girona dolça

(NO DISPONIBLE)

PUIGDEVALL I DIUMÉ, Narcís

GAY I FRIAS, Josep Víctor

Quaderns de la Revista de Girona

Any de publicació:1997

Número pàgines: 96

ISBN: 84-86812-72-0

Número: 072

Resum del llibre:

-- Situació

1- Les arrels

2- Els primers testimonis

3- Postres i dolços locals

4- Plats dolços

-- Pastissers que han fet història

5- L'Empordà dolç

6- L'Empordanet, més dolç encara

7- La Garrotxa, no pas tan aspra

8- Dolça sorpresa al Ripollès

9- La Cerdanya llaminera

10- Pastisseria del Pla de l'Estany

11- Dues Selves: quina més dolça?

12- Dolç viure al Gironès

-- El món de la xocolata

13- Galetes i galetaires

14- Pastisseria, un comerç diferent

15- Els secrets de l'obrador

16- Els bunyols

17- La pastisseria industrial

18- Els torrons de Girona

19- Els caramels de casa

20- Turistes llaminers

21- Les noves creacions

-- Pastisseria de museu

22- Begudes dolces

23- Els taps de Cadaqués

24- L'oferta de Figueres

25- Les galetes de Camprodon

26- El llarg camí del fajol

27- Banyoles: tortades, rocs i cansalades

28- Què fan a Girona

29- Entre el rus, el bisbalenc i els càntirs

30- Els jaumets de Sant Hilari

31- Arbúcies: pa de pessic

32- Sta. Coloma de Farners: els Trias

33- Trefins de St. Feliu de Guíxols

-- Xuixos: punt i a part

34- Postres de la Catedral

35- Dolços de Corpus

36- Les confitures

-- Els gremis professionals

37- Alguns pastissers gironins

38- Avui i demà

-- Bibliografia i agraïments

 

Preu: 14 €

Pujada Sant Martí 4 - 5 17004 · Diputació de Girona · 17004 Girona