Projectes amb finançament europeu a les comarques de GironaAvís Legal

Aquest lloc web i el domini són propietat de la Diputació de Girona, amb domicili a la pujada de Sant Martí, núm. 4-5, CP 17004 Girona, CIF 1700000 A, telèfon + 34 972 185 000 i correu electrònic diputacio@ddgi.es.

Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre textos, imatges, sons, bases de dades i altres creacions accessibles a través d’aquest lloc, drets que pertanyen a la Diputació de Girona o a tercers que n’han autoritzat l’ús. La Diputació presenta aquests continguts en aquest lloc amb finalitats informatives. Els usuaris del lloc poden utilitzar aquests continguts amb aquestes finalitats. De forma general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, així com la seva transformació o alteració. La Diputació de Girona es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual.

L’escut oficial de la Diputació de Girona i altres dissenys i logotips que configuren la imatge corporativa de la institució o dels seus organismes, serveis i activitats poden ser utilitzats únicament per identificar activitats o iniciatives a les quals la Diputació de Girona o els seus organismes donen suport.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals o que perjudiquin els drets i interessos de la Diputació de Girona o de tercers. La Diputació de Girona no serà responsable del mal ús que en poguessin fer els usuaris.

La Diputació de Girona adopta les mesures i els procediments necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant el web, segons l’estat de la tecnologia i d’acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris.

La Diputació de Girona no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus, i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, per causes alienes a la Diputació. Tampoc no se’n fa dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la Diputació. La Diputació de Girona no garanteix la disponibilitat i continuïtat permanent del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

La Diputació de Girona es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

La Diputació de Girona no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a la Diputació de Girona (framing).

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de Catalunya, i els jutjats de Girona seran els únics competents per dirimir-los. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.Diputació de Girona | Pujada de Sant Martí, 4-5 | 17004 Girona | Tel. 972 185 000 | Avís legal