Uponor Hispania SLU


Pàgina web:

www.uponor.es

Descripció general:

Uponor és líder internacional en solucions per a la conducció de fluids en l’edificació i solucions de Climatització Invisible pels segments residencials, no residencial i industrial a Europa i Estats Units. Al nord d´Europa, Uponor és també un proveïdor important de sistemes de canonades per a obra civil. El Grup compta amb prop de 4.100 persones a 30 països, i les vendes netes de 2013 van superar els 900 milions d´euros. La multinacional cotitza a la borsa de Finlàndia NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

Àmbits d'actuació:

Segment residencial, terciari i industrial.

Productes i serveis:

Conduccions de fluids (canonades) , enginyeria i consultoria. Dimensionament i càlcul de solucions radiants, xarxes de districte, certificació energètica, eficiència energètica.

Referències:

Climatització aeroport de Bankgok amb terre radiant/refrigerant, reforma amb terre radiant California Academy of Science (San Francisco, Califòrnia USA),  terre radiant al National Renewable Energy Laboratory (NREL) a Colorado, USA. Hospital Sant Pau (xarxa de calor i terre radiant), reforma Hotel Mandarin  a Barcelona, reforma hotel Majestic (Barcelona). 60 vivendes La Querola d´Ordino (vivendes de luxe a Andorra amb terre radiant, geotèrmia, fontaneria i xarxa de calor Uponor),  23 vivendes a zona Guinardó (Barcelona) amb terre radiant. Climatització nau Lucta a Montornés.

Contacte:

Javier Maestre (javier.maestre@uponor.com). Telèfon: 669 38 96 97

Pujada de Sant Martí, 4-5 - 17004 Girona - Telèfon: 972 185 085 - medi.ambient@ddgi.cat