Tamesol


Pàgina web:

www.tamesol.com

Descripció general:

Tamesol, fabricant de mòduls policristal · lins i monocristal · lins d’alta eficiència. Fundada l’any 2005, hem anat adquirint una gran experiència que ens ha permès participar en multitud de projectes a nivell internacional.

Des de la nostra seu central a Espanya (Girona), investiguem i desenvolupem noves solucions per millorar el rendiment dels nostres mòduls, coordinem a més, tot el procés logístic i de lliurament de tots els nostres productes.

El nostre procés de fabricació descentralitzat, permet adaptar-nos a les característiques de cada mercat. Podent satisfer les necessitats de cada client.

La nostra missió, és ser líders en el desenvolupament de l’energia fotovoltaica, contribuint activament al benestar social, al desenvolupament sostenible ia la generació de valor per als nostres grups d’interès. Des Tamesol, apostem per les energies renovables, aprofitant els recursos naturals que el nostre entorn ofereix.

La plantilla de Tamesol està formada per professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector de les energies renovables.

Contacte:

Òscar Cumí
info@tamesol.com
972643257

Pujada de Sant Martí, 4-5 - 17004 Girona - Telèfon: 972 185 085 - medi.ambient@ddgi.cat