FIC-GRUP


Pàgina web:

www.fic-grup.com

Descripció general:

Amb una experiència de 30 anys al mercat, FIC és una empresa dedicada a la comercialització exclusiva de sistemes de calefacció i climatització amb la distribució oficial de marques com De Dietrich, Guntamatic, Sysclima o Toshiba. 

FIC complementa l’activitat de venda de material amb el departament d’oficina tècnica, el centre de formació i el servei d’assistència tècnica (SAT propi).

Àmbits d'actuació:

FIC es dedica a la distribució de solucions integrals en l’àmbit de les instal·lacions de calefacció i climatització i energies renovables (Biomassa, aerotèrmia, geotèrmia i solar tèrmica).

Productes i serveis:

La venta de productes es complementa amb els serveis de: assessorament tècnic, assessorament i col·laboració en projectes d’instal·lacions a Enginyeries, Servei d’Assistència Tècnica per posada en marxa d’equips i seguiment post-venta, centre de formació, solucions de telegestió amb monitoratge i gestió centralitzada de sistemes pel seguiment remot d’instal·lacions.

Referències:

Biomassa: Masies i hotels rurals, Escola d’Agullana, Ajuntament de Navata.

Sistemes de terra radiant: Piscina Municipal Lloret de Mar, Bufet Gran Jonquera, Mercat d’Olot, Oficines Caja Madrid, Hotel a Ginebra, Despatxos arquitectes a Bordeus, Nau Industrial a Vic, Pas del túnel de Queralbs.

Sistemes de calefacció amb gas/gasoil: Facultat de Fisioteràpia UdG, Facultat de Ciències UdG, Jutjats de Puigcerdà, Hotels, Càmpings, Edificis de Vivendes.

Contacte:

fic@fic-grup.com

972 405 021 (FIC Girona)

Pujada de Sant Martí, 4-5 - 17004 Girona - Telèfon: 972 185 085 - medi.ambient@ddgi.cat