Denergy


Pàgina web:

www.denergy.net

Descripció general:

És una empresa creada el 1994, per M. Gudayol (fins el 1993, Delegat de Ese.S.A, empresa instrumental de Gas Natural que entre d’altres activitats tenia la instal·lació de grups de cogeneració termofrigorífica i termoelèctrica, cogeneracions, maquines d’absorció a gas, gasificacions de poblacions ….) i DenaGas (empresa col·laboradora consultora de Repsol Butà).

DenerGy, va dissenyar i  desenvolupar equips de cogeneració a Gas Propà per REPSOL. Entre els equips desenvolupats hi ha: cogeneració termoelèctrica a Gas per l’entorn rural, augment de l’eficiència en petites generacions amb acumuladors, cogeneració termofrigorífica a alta temperatura per a escorxadors i cogeneració termofrigorífica a baixa temperatura per a cambres frigorífiques.

Després de més de 15 anys, actualment, DenerGy té Classificació en manteniments amb lletra D atorgada per la junta consultiva de la Generalitat de Catalunya, enginyers en presència física en grans centres per l’Organització i Direcció del manteniment, ha creat solucions com el D-Rex, D-Lux, D-Ignis, Yoctobit…, enginyers per sistemes d’empresa TIC, R+D+I per l’eficiència i l’estalvi… tot per fer de la qualitat un hàbit i un marc de referència en el treball, buscant els principis que s’han de seguir per dur a terme el servei al client. Aquests sistemes de treball poden facilitar la visió que es té sobre l’aspecte més important del servei,  el client. Sempre amb actitud positiva, dinàmica i oberta atès el caràcter transitori, immediatesa i variable dels serveis, amb la filosofia de “tot problema té una solució”, si se sustenta sobre bases ètiques i tècniques.

DenerGy anualment dedica més del 25% del seu Evita a R+I+D+C.

Contacte:

Raquel Roig

972327854

rroig@denergy.net

Pujada de Sant Martí, 4-5 - 17004 Girona - Telèfon: 972 185 085 - medi.ambient@ddgi.cat