Comercial Elèctrica Grup


Pàgina web:

www.comelgrup.com

Descripció general:

Comercial Elèctrica Grup comença la seva història el 1929 quan Amadeo Pérez Gonzalez i Francesc Ferroni Duran funden Talleres Eléctricos Pérez, un taller d’instal·lacions i reparacions elèctriques.

Després de la Guerra Civil Espanyola s’intensifica la feina per a la necessària reconstrucció del país i amplien l’activitat amb la venda de material elèctric.

Al 1958 s’inaugura el primer magatzem de venda de material elèctric del Grup a Ronda Ferran Puig, 15, de Girona, Comercial Eléctrica S.L.

Durant els anys 60 i 70 el negoci va anar creixent. Als anys 80 l’equip directiu que hi havia en aquell moment decideix impulsar el projecte empresarial d’obrir nous punts de venda per apropar el producte als nostres clients. A dia d’avui disposem d’ una xarxa de 14 centres distribuïts per totes les comarques de Girona, La Seu d’Urgell, Andorra i el Vallès Oriental.

Actualment, Comercial Elèctrica Grup és una empresa líder de la distribució de material elèctric i mantenim la voluntat d’ estar a prop dels nostres clients. Amb un marcat caràcter innovador i tecnològic oferim un servei integral d’alta qualitat i específic per a cada necessitat.

Contacte:

David Reverter
dreverter@comelgrup.com
972203204

Pujada de Sant Martí, 4-5 - 17004 Girona - Telèfon: 972 185 085 - medi.ambient@ddgi.cat