Bigas Alsina


Descripció general:

Després de més de 60 anys d’experiència en la construcció de maquinària per a la indústria càrnia i en la fabricació de generadors de vapor, avancem impulsats pels coneixements acumulats en tot aquest espai de temps.

A BIGAS ALSINA, S.A. tenim una organizació altament competitiva, amb estructures constructives separades per àrees especialitzades dedicades al treball en ferro i l’acer inoxidable. El nostre departament de disseny, estudi i elaboració de projectes està altament qualificat i es nodreix igualment de l’experiència acumulada durant tots aquests anys. A BIGAS ALSINA, S.A. som conscients que, entre tots, hem de construir un món sostenible, i avancem en aquest camí perquè la indústria s’impliqui cada dia més en el respecte cap al medi ambient.

Tant és així, que la major part dels nostres projectes estan relacionats amb maquinària per a la transformació de productes provinents de la natura; graicas a això aprenem i ens fixem en ella -en certa manera, ens atrevim a afirmar que la imitem-i, en conseqüència, seguim aprenent.

 

Contacte:

bigasalsina@bigasalsina.com
972206932

Pujada de Sant Martí, 4-5 - 17004 Girona - Telèfon: 972 185 085 - medi.ambient@ddgi.cat