Viure a l'Administració amb entusiasme

La motivació en la gestió del canvi cap a una administració electrònica

Data i lloc de celebració

Dimecres, 1 de març de 2017
Aula A de la Casa de Cultura. Plaça de l'Hospital, 6. Girona

Organització

Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana de la Diputació de Girona, en col·laboració amb altres àrees de la Diputació

Objectius

  • Reflexionar de manera desenfadada sobre l'Administració, la motivació a l'hora de treballar-hi i la desburocratització.
  • Analitzar noves maneres de fer que ajudin els treballadors públics a adaptar-se als canvis en què estan immersos com a conseqüència de les novetats legislatives i tecnològiques.
  • Obtenir, de manera col·laborativa, eines i mètodes de motivació en la gestió del canvi cap a l'administració electrònica i la transformació digital.

Contingut

10.00 h. 1ª part:Conferència "Viure a l'Administració amb entusiasme" a càrrec de Victor Küppers 

11.00 h  Descans

11.30 h. 2ª part:Taller col·laboratiu,"Com podem viure a l'administració amb entusiasme?"*

Taller col·laboratiu sobre eines i mètodes de motivació en la gestió del canvi cap a l'administració electrònica,conduït per l'empresa INDIC i en un format més reduït.

*El taller comptarà amb el suport de dinamitzadors

 

DESTINATARIS**

Treballadors de l'Administració local i tot el seu sector públic, especialment aquells que tenen responsabilitats o interès en els temes següents: Innovació de l'Administració, Bon govern, Modernització i millora de l'Administració, Participació ciutadana, Administració electrònica, Promoció local, Transparència.

**A l'hora de fer la inscripció caldrà argumentar breument l'interès pel taller.

 

METODOLOGIA:

El taller pràctic amb dinàmiques grupals per a l'elaboració d'un recull d'eines i mètodes de motivació en la gestió del canvi cap a l'administració electrònica, a partir de l'intercanvi d'experiències i dels diversos punts de vista dels participants.

Inscripció

Les inscripcions s'han de fer a través d'aquest formulari

 

enlightenedImportant: Fixa't que et pots inscriure a tota la jornada, o només a una part

 

* La persona inscrita es compromet a assistir a la formació escollida i a avisar amb antelació de qualsevol incidència que no li permeti assistir-hi. La no-assistència injustificada impedeix inscriure's a cursos de formació posteriors d'aquest Servei.
Es lliurarà un certificat d'assistència a les persones que, com a mínim, hagin assistit al 80 % de les hores de formació del curs.

Programa

Descarrega't el programa amb pdf: Programa

Ponents

Víctor Küppers

És conferenciant, formador, consultor, escriptor... i sobretot entusiasta. És llicenciat en administració i direcció d'Empreses, doctor en humanitats i formador de nombroses multinacionals i equips humans. Dona classes de direcció comercial de la UIC i la UB.

 

DINAMITZADORS:

Marc Majós Cullell. És tècnic especialista en participació ciutadana i dinàmiques comunitàries, activitat a la qual es dedica professionalment des de l'any 1999. És llicenciat en ciències polítiques i de l'Administració per la UB; té el certificat de suficiència investigadora en sociologia per la UB i és tècnic social en medi ambient. Ha fet el postgrau de participació i desenvolupament sostenible organitzat per la UAB i l'Organisme Autònom Flor de Maig. Ha col·laborat en diferents estudis del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i la UAB. Va ser membre de l'Equip d'Anàlisi Política de la UAB.

 

Begoña Oltra Moscardó. És tècnica especialista en participació ciutadana i dinàmiques comunitàries, activitat a la qual es dedica professionalment des de l'any 1999. És llicenciada en sociologia per la UAB i diplomada en treball social per la Universitat de València. Ha cursat el postgrau de serveis socials de benestar a la Universitat Politècnica de València i el de participació ciutadana i desenvolupament sostenible, organitzat per la UAB i l'Organisme Autònom Flor de Maig.

Material didàctic