Saps que...

 

 

Els "Saps que" són píndoles informatives que enviem des de l'Oficina de bon govern, transparència i participació per informar, sobretot, als treballors públics de la demarcació de Girona.

 

Amb aquestes píndoles us expliquem les principals novetats i informacions d'interès en relació al bon govern, transparència i participació ciutadana

 

Subscriu-te!

* indicates required

L'Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana de la Diputació de Girona utilitzarà les vostres dades per a remetre-us comunicacions sobre la seva activitat que us puguin ser d'interès, així com de formacions o assessoraments en el seu àmbit de treball.

En cas que vulgueu deixar de rebre els nostres correus podeu fer-ho clicant al botó "unsubscribe" que es troba al peu de qualsevol dels nostres correus, o bé adreçant-vos a transparencia@ddgi.cat.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

 

 

Butlletins: