Saps que...

 

 

Els "Saps que" són píndoles informatives que enviem des de l'Oficina de bon govern, transparència i participació per informar, sobretot, als treballors públics de la demarcació de Girona.

 

Amb aquestes píndoles us expliquem les principals novetats i informacions d'interès en relació al bon govern, transparència i participació ciutadana

 

Subscriu-te!

* indicates required

L'Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana de la Diputació de Girona utilitzarà les vostres dades per a remetre-us comunicacions sobre la seva activitat que us puguin ser d'interès, així com de formacions o assessoraments en el seu àmbit de treball.

En cas que vulgueu deixar de rebre els nostres correus podeu fer-ho clicant al botó "unsubscribe" que es troba al peu de qualsevol dels nostres correus, o bé adreçant-vos a transparencia@ddgi.cat.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.