Presentació

Aquest programa de formació té l'objectiu de col·laborar en la formació contínua del personal de l'Administració local. Els cursos estàn dissenyats per oferir eines, coneixements teòrics i pràctics sobre bon govern, transparència i participació ciutadana per assolir noves competències i habilitats.


Els destinataris d'aquest programa de formació són responsables tècnics i polítics del món local, representants d'entitats i estudiants, interessats en aquestes matèries.
La durada dels cursos per al personal tècnic és de 4 o 5 hores, i la formació als equips de govern s'imparteix durant 3 hores, en el lloc i hora que més s'adapti a les necessitats dels assistents.

Tots els cursos són gratuïts
 

* El Servei de Participació Ciutadana es reserva el dret d'anul·lar cursos que no assoleixin un nombre mínim d'inscrits.

Cursos de Formació per a personal tècnic:

Curs en col·laboració amb el Servei d'Habitatge de la Diputació.

Les inscripcions s'han de fer en aquest enllaç

 

  • Curs d'eines d'Internet gratuïtes per organitzar-te millor (Habilitats digitals + habilitats personals) Pendent de programar

Cursos de Formació per a Equips de Govern:

(La data i horari del curs s'ha de concretar amb el Servei de Participació per correu electrònic a:participaciociutadana@ddgi.cat)

Calendari