Mòdul 4. TALLER DE CREATIVITAT APLICADA

Taller de 10 hores

Taller de tècniques de creativitat aplicada: transversalitat i comunicació interna

Data i lloc de celebració

dijous, 22 i 29 de setembre, de 9 a 14 h

Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
Edifici Giroemprèn - Ala B. Sales de Dipsalut, 1r pis
C/ Pic de Peguera, 11 (17003 - La Creueta, Girona)
 

Objectius

  • Oferir coneixements teòrics i experiències sobre transversalitat i comunicació interna per ajudar a la reflexió i el treball en aquest tema.
  • Conèixer i aplicar tècniques de creativitat en l'àmbit de la transversalitat i la comunicació interna en l'Administració local.

Contingut

A partir de la ponència marc de Jordi Joly es farà un taller per treballar conjuntament idees i propostes per millorar la transversalitat i la comunicació interna a cada ajuntament, i al final del mòdul cada participant tindrà un conjunt de noves idees que podrà desenvolupar des del propi lloc de treball.
¿ Coneixements teòrics i experiències sobre transversalitat i comunicació interna.
¿ Introducció teòrica de les eines bàsiques de creativitat.
¿ Definició del focus creatiu.
¿ Aplicació directa d'alguna tècnica concreta.
¿ Exploració de tècniques alternatives.
¿ Avaluació i gestió de les idees.

Ponents

JORDI JOLY
És gerent d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona.  Ha estat director de la consultoria per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica de l'empresa americana Palladium Group, Inc. ExecutiveMBA per ESADE, llicenciat en ciències polítiques per la UNED i diplomat en funció gerencial per ESADE. Ha realitzat també formació executiva a l'HEC de París, a l'Indian Business School de Hyderabat i a la Weatherhead School of Management, Case Western University, Cleveland. Tinent d'alcalde d'Economia i vicepresident executiu de l'Oficina de Gestió Estratègica a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès des del 2003 fins al 2011. És també membre del Consell d'Administració d'ESADE Creapolis. Ha desenvolupat la seva carrera professional en els camps de l'enginyeria, la informàtica i el control de qualitat relacionats amb el sector industrial i especialment els vinculats amb els processos de fabricació del sector de l'automoció. Membre de la Junta de Govern del CIT, Catalonia Innovation Triangle.

 

PAU MARTINELL
Llicenciat en filosofia i màster en gestió cultural. Exerceix de director del centre cívic Santa Eugènia, de l'Ajuntament de Girona. Ha estat el tècnic representant en les sessions del grup de treball Equipamientos Municipales de Proximidad. Gestión de Calidad de la Fundación Kaleidos (període 2001-2003), dins de la Xarxa de Centres Cívics de Girona. Professor associat de la Universitat de Girona en els estudis de pedagogia.

 

NIA FARRERES
Diplomada en educació social i tècnica sociocultural. Exerceix d'educadora social als Serveis Bàsics d'Atenció Social de l'Ajuntament de Girona. Formadora en habilitats socials, comunicació, atenció a la diversitat i acollida als nouvinguts. Gestió i coordinació de les accions culturals i festives en l'àmbit municipal (període 1999-2003, a Albelda, Osca).