Comunicació en situacions de crisi en l'àmbit municipal

Data i lloc de celebració

El dia i el lloc de la formació s'han de concretar amb el Servei de Participació

Lloc pendent de confirmar

Objectius

Donar eines als equips de govern amb la finalitat que puguin fer una bona gestió de la comunicació en una situació de crisi al seu municipi.

Contingut

  1. Quin és el primer pas que fem, com a equip de govern, davant d'una crisi al nostre municipi?
  2. Com ens organitzem des d'un punt de vista comunicatiu?
  3. Qui ha de ser el responsable de la comunicació durant la situació de crisi? Qui és el portaveu?
  4. Qui hi ha d'intervenir? Qui configura el gabinet de crisi?
  5. Com reaccionem i com hi donem resposta?
  6. Com gestionem les TIC i les xarxes socials en situacions de crisi?
  7. Com tanquem la crisi des del punt de vista comunicatiu?
  8. Cal que tinguem un protocol/pla de comunicació de crisi?
  9. Tenim eines de prevenció?

Inscripció

La inscripció al curs es fa trucant al Servei de Participació Ciutadana, telèfon 972 184 844, o per correu electrònic: participaciociutadana@ddgi.cat.

Programa

Descarrega't el programa amb pdf:   Programa

Ponents

Jordi Grau
Periodista, director adjunt del diari El Punt Avui. Ha estat subdirector general de continguts d'Hermes Comunicacions i director adjunt  del diari El Punt. Ha treballat a Ràdio Girona, al Diari de Girona i a El Punt, on ha estat responsable de la revista Presència i de la revista satírica La Coma, redactor en cap, director d'edició al Barcelonès Nord, i subdirector del grup El Punt del 1995 al 2002. Va ser fundador d'El 9 Esportiu de Catalunya, del qual va ser director durant 2002-2003 i 2011 i hi continua lligat com a columnista. Col·labora a Catalunya Ràdio, La Xarxa, Ser Catalunya, Ràdio Girona i Televisió de Girona. És vicepresident de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i membre de la Junta de Govern.

Andreu Mas
Periodista, llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat director adjunt de Grup El Punt, empresa en la qual ha ocupat els càrrecs d'adjunt a la direcció general, director regional de Barcelona, director de Relacions Institucionals. Director editorial de Nautilus, Comunicació i Cultura. Autor dels llibres Banyoles. La ciutat de l'estany, El port de Badalona. El més vell dels desitjos, Badalona, la permanent transformació, El dimoni de Badalona i Amb la ciutat a les botes. També en l'àmbit editorial dirigeix actualment la Revista de Badalona.