Control del cos i la respiració en la conversa

Data i lloc de celebració

El dia i el lloc de la formació s'han de concretar amb el Servei de Participació

Objectius

Conèixer i adquirir eines de control del cos i la respiració en la conversa per millorar la comunicació personal.
 

Contingut

1. Control del cos i la respiració en la conversa.
2. Conèixer el nostre cos: consciència corporal. Postures comunicatives: drets, asseguts, altres situacions.
3. Adequació de la respiració: cicles respiratoris conscients. Projecció d'aire adequada a cada situació comunicativa.
4. Oportunitats comunicatives: identificar els millors moments comunicatius. Crear entorns que afavoreixin la comunicació.
5. Transmissió del missatge. Visualització i control del propi cos. Llegir el cos de les persones que ens escolten. Identificar i trencar barreres comunicatives. Generar actituds positives en els interlocutors. Reaccionar davant de la indiferència. Últims recursos d'urgència.
 

Inscripció

La inscripció al curs es fa trucant al Servei de Participació Ciutadana, telèfon 972 184 844, o per correu electrònic: participaciociutadana@ddgi.cat.

Ponents

Sergi Font
Professor d'educació de la veu i comunicació personal a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Director de continguts de Blauter Produccions. Ha impartit cursos i seminaris sobre comunicació en diferents empreses, instituts i ens públics. Professor del màster de veu de l'IDEC-UPF i de comunicació i teatre a la Universitat Abat Oliva (UAO). Organitza cursos de formació continuada per a docents. Ha estudiat publicitat i relacions públiques a la UAB i ha cursat un màster de gestió d'empreses de comunicació a l'IDEC-UPF.