Programa de formació 2012

 

S’adreça als empleats de l’administració pública, càrrecs electes i persones que treballen en organitzacions relacionades amb l'habitatge, per tractar de la informació i les normatives d’habitatge amb què es treballa dia a dia.

Aquesta formació es planteja per donar a conèixer de les diferents accions relacionades amb l’habitatge que es poden portar a terme des dels ens locals i comarcals, presentant les necessitats de gestió dels ajuntaments i dels consells comarcals, mostrant diferents experiències, tractant la normativa nova i les eines que tenim per desenvolupar-les, amb l’objectiu de facilitar les tasques de gestió dels serveis d’habitatge.

S’estructura en una sèrie de jornades i cursos que es faran per tot el territori gironí, i que tractaran sobre diferents temes relacionats amb el coneixement i la gestió de l’habitatge.

 

INSCRIPCIONS. La inscripció a tots els cursos s'ha de fer per correu electrònic a la pàgina http://www.ddgi.cat/habitatge, de la Diputació de Girona. Tots els cursos són gratuïts.

* La persona inscrita es compromet a assistir a la formació escollida i a avisar amb antelació de qualsevol incidència que li impedeixi d'assistir-hi.
La falta d'assistència injustificada impedirà a la persona inscrita l'assistència a posteriors cursos de formació d'aquest Servei.

El Servei d'Habitatge es reserva el dret d'anul·lar els cursos que no assoleixin un nombre mínim d'inscrits.

CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA. Es lliurarà un certificat d'assistència a les persones que, com a mínim, hagin assistit al 80 % de les hores lectives de cada mòdul formatiu, o d'un curs o taller en concret.

CURS D'AMIDAMENTS I PRESSUPOSTOS

Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) - Dijous 19 i 26 d'abril, 3 i 14 de maig del 2012, de 10 a 14 h

Informació del curs

CURS DE GESTIÓ DE L'HABITATGE

Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Dilluns 14, 21 i 28 de maig i 11 i 18 de juny, de 9 a 14 h

Informació del curs

ARQUITECTES MUNICIPALS DE PETITS I MITJANS MUNICIPIS

Girona - els dijous 17, 24 i 31 de maig, 7, 14 i 28 de juny, 5 de juliol i 13, 20 i 27 de setembre de 2012

Informació del curs

Curs de Lider i Calener

Figueres, Olot i Girona - Setembre i octubre 2012

Informació del curs

JORNADA: EL SOBREENDEUTAMENT DE LES LLARS

Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Dimecres, 10 d'octubre de 9 a 14 h

Informació del curs

Introducció al gvSIG: Cartografia i dades alfanumèriques associades (open source)

Girona - Novembre i desembre de 2012

Informació del curs