Presentació Editorial


 

Tenim el goig de comunicar-vos la presentació de dos nous llibres editats per l’Institut d’Estudis Ceretans:

 

· Ceretania 4 ·

Quaderns d’Estudis Cerdans

 

· XIII Col·loqui Internacional d'Arqueologia de Puigcerdà ·(2 volums)

Món ibèric als Països Catalans

--

 

Ceretania 4 .- És el resultat de la cooperació entre dues institucions de Cerdanya, per una banda el GRAHC (Groupe de Recherches Archeologiques et Historiques de Cerdanya) i de l’altra l’IEC (Institut d’Estudis Ceretans). Aquesta col·laboració ha permès que diferents estudiosos, de diferents camps, puguin publicar els seus treballs sobre la nostra comarca, passant per sobre de fronteres i amb la llengua de l’autor.

Hi han col·laborat amb els seus articles:

-- Josep Ballarà - Pere Campmajó - Michel Beracetti - Joan Blasi - Jordi Guàrdia - Marta Aragall - Oriol Mercadal - Oriol Olesti - Jordi Galbany - Jordi Nadal - Helena Kirchner - Jaume Oliver Susanna Vela - "Les Amis de la Chapelle de l'Hermitage de Font-Romeu" - Jean-Louis Blanchon - Martí Solé - Guy Rancoule - Serge Caulet - Andreu Balent- Sebastià Bosom - Joël-Llugany - Ramon Planes - Adrià Canal- Joseph Astort - Elisabeth Bille- Marc Conesa - Christine Rendu - Mary Carmen Ramon - Associació Fotogràfica de Cerdanya. -

 Pròleg a càrrec de la Il·ltre. Consellera de Cultura Sra. Caterina Mieras

XIII Col·loqui Internacional d'Arqueologia de Puigcerdà .- Actes del XIII CIAP dedicat al món ibèric als Països Catalans. Els millors especialistes d'Europa en ibèric varen assistir el mes de novembre del 2003 per exposar les últimes investigacions i descobertes en aquest camp. Es va retre un sentit homenatge a Josep Barberà i Farràs.

El fet de poder presentar nous llibres ens omple de joia, i us esperem a tots per compartir un dia important d’aquestes dues institucions cerdanes.

 

El divendres 9 de desembre del 2005 a les 8,30 h del vespre

Presentació de Ceretania 4

 

Sala d’Actes de l'Arxiu Històric Comarcal

Passeig 10 d'Abril, 2-2n - Puigcerdà

 

Agraïm la col·laboració l'Arxiu Històric Comarcal que fa possible aquesta presentació en la Sala d’Actes. Per a les publicacions hem comptat amb l’ajut del Patronat Francesc Eixemenis.

Us hi esperem

Atentament,

Junta Directiva

Institut d’Estudis Ceretans

Puigcerdà, novembre del 2005