Contacte

Passeig 10 d’abril,

2n. 2na.

Casa de Cultura

Apartat de Correus 162

17520 Puigcerdà

ieceretans@gmail.com

Tel.: 972.880.458

 

 

XXII Diada de Cerdanya - Eina, 13, 14 i 15 de setembre del 2002.

Realitzada a Eina els dies:

13, 14 i 15 de setembre del 2002

 

Organitza:

Ajuntament d'Eina i Institut d’Estudis Ceretans

 

Amb el suport de:

Consell Comarcal de La Cerdanya

 

 

 

 

Convit

L’Ajuntament d’Eina ha organitzat la 22a. Diada de La Cerdanya, aquest any, per a tots els Cerdans i visitants que coneixen o volen conèixer el nostre passat, el present i els anhels pel futur. Futur que se’ns presenta amb un maquillatge de prosperitat i abundància, però que hem de destapar per veure la realitat i poder planificar a llarg termini.

Estem passant un període en el que veiem que els ramaders i agricultors estan empesos a plegar. Veiem créixer la comarca en habitatges, però no en població.

És dins d’aquest marc que a Eina s’ha preparat un debat monogràfic amb el tema de l’agricultura i la ramaderia de muntanya, comptant amb especialistes en els diferents camps i períodes.

Us convidem a assistir a aquests debats del dissabte 14 per prendre consciència del present i de què tindrem en el futur a la nostra comarca. Us emplacem pel diumenge 15 per trobar-nos en la gran festa de La Cerdanya per reivindicar la unitat territorial, lingüística i administrativa que volem per una comarca que mai hauria d’haver estat tan dividida.

Us esperem a la XXII Diada de la Cerdanya a Eina

 

Ajuntament d’Eina
Comunitat de Municipis de Capcir - Alt Conflent
Institut d’Estudis Ceretans

 

Fotos

Mercat de productes artesanals per a començar el dia al pàrquing de l'Estació d'Esquí.
El bon temps i la bona companyia tenien música.
La trobada d'autoritats és ja un punt de referència de cada Diada. Ells agafen el testimoni reivindicatiu. Ells el poden fer realitat.

La Diada va tenir com a final els Parlaments i el traspàs del Símbol de la Diada i del Llibre d'Or. Agafà el relleu l'Alcaldessa de La Cabanassa Sra. Jacqueline Armengou.