Seguretat alimentària: Un valor diferenciador

Salt

Data d’inici 14/10/2019
Data de finalització 21/10/2019
Durada 8 hores
Horari 9:30 A 13.30

Descripció

SEGURETAT ALIMENTÀRIA: UN VALOR DIFERENCIADOR

Dilluns 14 i 21 d'octubre

de 09:30 a 13:30h

La manipulació d'aliments. Perills relacionats amb el consum d'aliments. Les toxicoinfeccións alimentàries. Sistema d'anàlisi de perills i punts de control. Introducció als al·lèrgens i intoleràncies alimentàries. Marc legal i mesures preventives.

A càrrec d'ÀGAR, assessoria alimentària.

LLoc: Aula 4 de la UNED

Seguretat alimentària: Un valor diferenciador
Format Presencial
Preu Gratuït amb inscripció prèvia
Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família Hostaleria i turisme

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.