Seguretat alimentària: Un valor diferenciador
Salt
Data d’inici
14/10/2019
Data de finalització
21/10/2019
Durada
8 hores
Horari
9:30 A 13.30
Descripció
SEGURETAT ALIMENTÀRIA: UN VALOR DIFERENCIADOR
Dilluns 14 i 21 d'octubre
de 09:30 a 13:30h
La manipulació d'aliments. Perills relacionats amb el consum d'aliments. Les toxicoinfeccións alimentàries. Sistema d'anàlisi de perills i punts de control. Introducció als al·lèrgens i intoleràncies alimentàries. Marc legal i mesures preventives.
A càrrec d'ÀGAR, assessoria alimentària.
LLoc: Aula 4 de la UNED
Organitza
Salt
Format
Presencial
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Persones destinatàries
Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència
No
Pràctiques a l’empresa
No
Família
Hostaleria i turisme
Voleu rebre alertes de formacions similars?
Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.