Curs Tècniques de Venda

Vilablareix

Data d’inici 09/06/2017
Data de finalització 26/06/2017
Durada 30 hores
Horari de 09h a 14:00h

Descripció

Es un curs on els principals objectius son conèixer els processos i estils de comunicació per actuar davant els clients, desenvolupament de guions i argumentacions, resolució d’objeccions dels clients, captació de senyals i tècniques pel tancament de la venda. Conèixer també com la Programació Neurolingüística (PNL) ens pot ajudar a través de la utilització del llenguatge i la neurologia per treballar els aspectes comunicatius tant verbals com els no verbals de manera específica, per entendre les necessitats del client i comunicar-nos millor amb el nostre missatge per obrir noves possibilitats de venda així com la seva fidelització.

·         Preparatius per la venda: visió producte/servei, gestionar territori i prospecció mercat, preparar la visita.

·         La comunicació: verbal i no verbal, imatge personal, la confiança, clima personal, definir necessitats client, diagnòstic, l’escolta i les preguntes.

·         Tècniques i fonaments de venda: coneixements i valor del producte, presentar solucions i resoldre objeccions, la negació.

·         Tipus de negociacions i negociadors: la negociació cooperativa (model guanyar-guanyar), utilitzar la PNL per les negociacions i les diferents tipologies de clients.

·         El tancament: moment de la decisió, preparar tancament, ajudar a decidir al client, models de tancament i la seva fidelització futura.

 

Formador: David Alberca, Coach, consultor i formador expert en habilitats personals, vendes i negociació, de Mc Empreses.

Lloc: El Viver d'empreses "El Rusc" de Vilablareix. Av. Lluís Companys nº 57-59 local E.

Per assistir a la sessió caldrà formalitzar la inscripció i presentar el DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas de resident comunitari, caldrà presentar el passaport o document d’identitat del país d’origen i la carta verda. Les persones que accedeixin al servei per primera vegada enguany, que es trobin en situació d’atur, hauran de presentar el DARDO.

 

El Servei de Creació d’empreses de l’Ajuntament de Vilablareix no podrà admetre a cap persona que vulgui accedir al servei sense la presentació de la documentació requerida.

"Les accions que duu a terme el servei de Creació d’empreses de l’Ajuntament de Vilablareix estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació."

 

 

Vilablareix

Organitza

Vilablareix

Format Presencial
Preu Gratuït
Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família Comerç i màrqueting

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.