.

CERCADOR _

  • Selvaggi, Antonio

FONS D'ART _

Tornar

Selvaggi, Antonio _

Cassano Jonio (Itàlia), 1955

Il tempo delle vache magre (fragment)

BIOGRAFIA _

Va estudiar disseny a Reutlingen (Alemanya), ciutat on visqué durant uns anys.

El 1985, juntament amb el pintor Quim Serrano Bou, obre el Celler d'Art a Blanes. Diu Amir que “a part d’uns certs pressupòsits transvantguardistes, la pintura de Selvaggi s’ha anat decantant vers formalitzacions sintetitzades i afigurativescada com més personals”.

Va exposar per primera vegada col·lectivament a Alemanya, l'any 1982. Ha exposat individualment en nombroses ocasions a Blanes, ciutat on resideix.

OBRES _

BIBLIOGRAFIA _

Catàleg de l’exposició Biennal de Girona (1era, 1989: Girona), coordinador: Sebastià Goday i Cuixart. Barcelona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, Girona: Diputació de Girona, Palahií, Arts Gràfiques, 1989.
 
Catàleg de l’exposició Biennal de Girona (2na, 1991: Girona), coordinador: Sebastià Goday i Cuixart I Marta Piferrer. Barcelona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, Girona: Diputacioó de Girona, Palahi, Arts Gra¿fiques, 1991.

Primera Mostra d’Art de la Diputacio¿ de Girona, 1985. AMIR, Xavier, Guia Amir d’artistes pla¿stics, Palafrugell Art, amb la col·laboracio¿ de la Diputacio¿ de Girona, 1987.