.

CERCADOR _

  • Cano Sánchez, Antoni

FONS D'ART _

Tornar

Cano Sánchez, Antoni _

Vilassar de Dalt

Begur (fragment)

BIOGRAFIA _

Nascut a Vilassar de Dalt, va arribar a Girona pels volts dels anys vuitanta. Primer va viure a Girona i després, atret pel paisatge i la vida empordanesa, es traslladà a l’Escala, on a hores d’ara encara està establert.

Al llarg de la seva carrera, Cano ha treballat amb diferents materials pictòrics, com l’oli o l’acrílic, tot i que la tècnica amb la qual se sent més còmode és l’aquarel·la.

Ha exposat la seva obra en un elevat nombre d’exposicions individuals i col·lectives a Barcelona, Vic, Terrassa, Figueres, Ripoll, Girona, Lleida, Saragossa, Vigo, Valladolid, Jaca, Madrid, Manresa, Castelló de la Plana, Sevilla, etc. També s’ha pogut veure exposada obra seva a França, Itàlia i Copenhague.

Entre els premis i mencions que ha obtingut, cal destacar el tercer Premi Pinzell d’Or, atorgat per la Diputació de Girona el 1998; el primer premi d’Aquarel·la de Tardor, de la Diputació de Lleida, el 2000; el d’Aquarel·la Santvisens de Sitges, el 2001, i, de nou, el Premi Diputació de Girona del certamen Pinzell d’Or del 2006.

OBRES _

ARTISTA