.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Diputació de Girona ha publicat Domènec Fita. L'home de l'art integrat, un llibre que ha escrit l'historiador i amic de l'artista, Joan Domènech i Moner. El llibre se centra en la biografia de Domènec Fita, una de les figures més rellevants del l'art gironí, amb una gran trajectòria en diferents camps artístics com ara la pintura, l'escultura, la ceràmica, els vitralls i les arts plàstiques en general.

Domènech i Moner s’ha pogut servir del testimoni directe de Fita i de l’experiència personal viscuda al seu costat al llarg dels anys. L'autor ha aconseguit un aproximament molt càlid tant en la part més artística com en la més personal.

El llibre explica de manera cronològica les diferents etapes de la vida de l’artista i relaciona alguns dels moments més transcendentals de la seva vida amb la seva producció artística. Aquest recull biogràfic aconsegueix apropar el lector a diversos aspectes desconeguts de l'obra de Fita, així com al seu pensament i filosofia creativa.

Per a més informació: Notícia presentació del llibre

VÍDEO ―

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca