.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El Fons d'Art de la Diputació de Girona ja disposa d'un catàleg digital on apareix reflectida la col·lecció. Es tracta d'un espai virtual que té com a objectiu facilitar als ciutadans l’accés al coneixement del seu llegat d’una manera senzilla i adaptada als temps actuals i, al mateix temps, pretén ser una eina de recerca pràctica i eficaç per als investigadors, que contribueixi a un major coneixement del nostre territori.
Davant l’envergadura del Fons d'Art, format per un conjunt extens de peces que abasta des del principi de l'edat mitjana fins al moment actual, es va decidir centrar el catàleg digital en la part més significativa, representada per la pintura i l’escultura, que correspon a 3/4 parts del conjunt de la col·lecció. Es preveu, però,  que en fases posteriors es pugui seguir complementant.  
El projecte existeix gràcies a la feina que ha estat duent a terme des de fa uns quants mesos un equip de treball format per personal de la Diputació de Girona i del Museu d’Art de Girona, que és qui custodia el Fons.  
El passat 8 d‘octubre el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy, i la directora del Museu d’Art de Girona, Carme Clusellas, van presentar el catàleg en un acte que es va dur a terme a la sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona.

Per a més informació: www.ddgi.cat/fonsArt

VÍDEO ―

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca