.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Aquests propers mesos es podrà veure a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Girona, l'exposició coorganitzada per la Diputació i l'Ajuntament de Girona «Documents de Girona, 922-2014. Arxius, memòria i futur». La mostra és la principal activitat paral·lela al Congrés d’Arxius i Indústries Culturals que se celebra a la ciutat de Girona de l’11 al 15 d’octubre i que pretén acostar als ciutadans de Girona i del territori les riqueses del patrimoni documental públic.

La mostra presenta una selecció de l’extraordinària riquesa documental dels diversos arxius de la ciutat de Girona, que conserven milers de quilòmetres de documents del passat i del present, i que són testimoni i prova de la gestió dels nostres afers com a societat i que, alhora, han esdevingut o esdevindran la nostra memòria. L'exposició analitza i exhibeix el present i el futur del món dels documents, de la informació i dels arxius, i vol acostar el públic al lloc i als objectes de treball dels arxivers: a l’organització i difusió del patrimoni documental custodiat durant generacions, tenint en compte que el nivell de civilitat i cultura d’una societat s’expressa, també, a partir de la possibilitat que la ciutadania té d’accedir als seus documents.


L'exposició es podrà veure fins al 13 de desembre.


Per a més informació:


http://www.casadecultura.org/activitats/320/13053/documents-de-girona-922-2014-arxius-memoria-i-futur

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca