.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L'exposició “La crònica dels canvis. El periodisme a les comarques gironines (1976-2014)”, projectada i organitzada per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes amb el suport de la Diputació de Girona, fa un interessantíssim recorregut (especialment fotogràfic) pels fets més destacats que han tingut lloc en aquest període i que han recollit els mitjans de comunicació gironins.
La mostra pretén difondre entre la societat la importància que tenen els mitjans de comunicació i deixar constància dels fets que han marcat època en cadascun dels períodes en què es pot dividir el temps transcorregut entre el final de la dictadura franquista i l'actualitat.
La mostra es va inaugurar per primer cop a la Casa de Cultura de Girona el mes d'abril i ara es pot veure al Centre Cultural de l'Albera de La Jonquera fins al 26 de setembre, cada dia de 17 a 20 h.
 

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca