.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L'exposició «Ja en tinc prou» recull les fotografies que durant 10 anys l'artista Pep Iglésias ha realitzat des de la finestra del seu estudi situat a la plaça de la Constitució de Girona.
L'exposició és una mostra fotogràfica que il·lustra la relació humana amb l'escultura situada en aquesta mateixa plaça, que l'artista Francisco López va realitzar per commemorar la promulgació de la primera constitució democràtica de l'Estat espanyol després del Franquisme.
L'escultura de bronze de mida real ha estat sempre un element que ha propiciat la interacció amb la ciutadania, i ha ofert a Iglésias –però també a la ciutat de Girona– curioses i significatives imatges que, de manera crítica i indiscreta, el fotògraf ha enregistrat al llarg dels anys.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca