.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L'exposició «Les ciutats europees de Josep Pla» arriba a la Casa de Cultura de Girona després d'haver estat a Brussel·les, Barcelona i Palafrugell.
Aquesta mostra és un significatiu recull que dóna llum a la trajectòria de l'escriptor empordanès durant el seu recorregut per capitals europees, on va exercir com a corresponsal de premsa de dos periòdics catalans i un de madrileny durant més de 20 anys. L'exposició s’estructura en diversos àmbits que corresponen a les ciutats de Paris, Madrid, Roma, Berlín, Londres i Atenes, i se centra, també, en les accions més importants que Pla hi va realitzar.
L'escriptor aprofità les seves estades per a la creació de la publicació Obra completa, en la qual recull observacions de caire literari, històric i cultural de tots els seus viatges. Per això, l’Obra completa es converteix en una clara font d'informació per a la societat catalana de tots els temps.

 

L'exposició es podrà veure del dia 19 de setembre al 28 d'octubre a la Sala Fita de la Casa de Cultura de Girona. 

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca