.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Casa de Cultura de Girona acull una de les 7 exposicions temàtiques que durant aquest any s'estan veient a diferents localitats catalanes i que han organitzat conjuntament les quatre diputacions, sota la coordinació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El projecte s'emmarca dins els actes de commemoració de la Mancomunitat de Catalunya, i l’objectiu és donar a conèixer la importància que va tenir aquesta institució per a la nostra societat, la nostra cultura i el nostre territori.

La instal·lació expositiva, que té lloc a la Casa de Cultura de Girona, es focalitza en la normativització de la llengua catalana, amb Prat de la Riba al capdavant, i en el patrimoni cultural.

Per a més informació: http://mancomunitatdecatalunya.cat/inici

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca