.

CERCADOR

Notícies

Tornar

«Quinze mirades a dotze mesos» Col·lectiu de Fotoperiodistes de Girona
01/07/2014

«Quinze mirades a dotze mesos» és el nom que rep l'exposició que s'ha organitzat al voltant de les fotografies que 15 professionals gironins van presentar als últims premis de comunicació local Carles Rahola.
La mostra es compon d'una representació de tots els treballs presentats en els darrers guardons. Són, en total, una vuitantena d'imatges a través de les quals es fa un recorregut per alguns dels fets més destacables que van tenir lloc entre els anys 2012 i 2013 a les comarques gironines.
L'exposició ha estat organitzada pel Col·lectiu de Fotoperiodistes de Girona, la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca